Wednesday, March 4, 2009

..chance..

Alhamdulillah..

Tetiba dpt peluang menulis..where am I?
Macam tak pecaya je..I have to grab this chance..actually, I'm attending a meeting..we're provided internet service for 24hours..starting kul 2.30ptg td until 2.30ptg esok..so, I won't waste this chance just like that..

Dah lama x menulis..tp masih ingat ade 1 janji lum tertunai..nk upload gmbr..


Haaa..ni la Adeline Rest House tu..nk upload bebyk, gmbr plak xde arini..huhu..xpe..s long s I've uploaded,quantity doesn't matter..yg pnting, tunaikan janji..

It's very surprised! Datang meeting, bleh jumpa fiesa plak..seronok yg tak tergambar..

Last week, sempat gantikan Peg.Alumni ke meeting alumni kat Kajang..tetiba terbuat sst yg tak patut..lapar punya pasal, tetiba je aku masuk McD, siap beli Mc Chicken Meal lg..langsung t'lupa aku tgh boikot McD..huhu..teruk tul..ni la cth manusia biasa..kita akan buat sst mengikut situasi n waktu..terbukti, nafsu lebih menguasai diri..

Betul la kata2 yg penah aku dgr sblm ni..iman manusia ni senipis kulit bawang..tp aku rasa, iman aku ni plak dh smp thp kulit bawang yg terkoyak..cedera parah..aku yakin, bukan aku sorg je camtu..tp as a humanbeing, tak patut jugak aku comparekan diri aku ngan org lain..better kita comparekan diri kita skrg dgn diri kita sblm ni..kalo nk dbandingkan dgn org lain, jwbnya either kita jd stress (rendah diri teramat) or riak (rasa lebih dr org lain)plak nnt..ssh jgk tu..so, better compare urself with ur inner or ur past..yg penting, do the best..insyaAllah..U can do it!

Last weekend..sempat attend kenduri kawen sham (1 of my close fren)..happy bleh jumpa my best fren, az n leha..dpt kongsi apa yg patut..weekend yg meletihkan tp cukup indah..I'll try to upload the pics later :>

Alamak! Cam x leh berpk je skrg..kna stop dulu..perut dh lapar..mata dh ngantuk..haha..next time smbung lg ;D

Salam :D

3 comments:

Yazid Husain said...

ko pergi wedding ekin & modnok

muin said...

wah..wah..suka dia...jumpa disan

madihah mohd said...

to yazid : emm..cam x pegi je..gawat..hehe..kalo ko pegi nnt, tlg snap pic byk2 eh..ko nye majlis bila plak? :D

to muin : mmg la suka..hehe.